суботу, 25 квітня 2015 р.

Як крила ангела, злітаючи назад,
Небесна Сотня в вирій полетіла...
На виконання Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в  Бобрівницькій сільській бібліотеці 20 лютого 2015 року   відбувся тематичний вечір для широкого кола читачів  «Мамо, не плач, я повернусь весною».
Вечір розпочався запалюванням свічки.
Про події тих трагічних днів розповіла завідуюча бібліотеки-філії Гавриш Ю. Л.
Присутні пригадали події  на майдані, які відбулися минулого року, поіменно згадали всіх, хто віддав своє життя.  Назавжди в пам’яті українського народу залишаться імена цих героїв та імена тих людей, які сьогодні захищають цілісність та єдність нашої держави на сході України.  Кожен  з них здійснив особистий  подвиг — віддав найцінніше — своє  життя  заради  нової України. Вічна пам`ять Героям!
Не стоять осторонь тривожних подій в країні і наші односельці, пішли захищати рідну землю і зараз знаходяться в зоні проведення АТО жителі нашого села Івашкевич Юрій, Симоненко Віталій, Коваль Віталій, Твердохліб Сергій.  Учасники заходу коротко ознайомилися з біографією цих хлопців.
Завідуюча бібліотекою Гавриш Ю. Л. ознайомила присутніх з книжково – ілюстративною виставкою «Слава Героям Небесної Сотні», а учні старших класів декламували вірші присвячені подія, що відбувалися на Майдані в лютому 2014 року.

Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих в зоні АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар