вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Тепло долонь і серце - захисникам України, нашим славним козакам!

 


    Згідно з указом Президента України з 2014 року 14 жовтня встановлено Днем захисника України. І тепер цей день став не просто державним святом, а направду всенародним, бо захисниками незалежності та суверенітету України в наш час є військові і добровольці, волонтери, дорослі і  діти – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу на Сході України.

    Це державне свято символічно встановлене на День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Адже традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів козаччини. Саме через козацтво створювалася наша історія.

    З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві  в бібліотеці  підготовлено перегляд літератури «Захисники України – нащадки козаків!», проведені індивідуальні бесіди, приурочені  святкуванню.

     Ми – українці - зобов’язані поважати людей, чия професія – захищати Україну. Адже ці люди ціною  власного  життя щодня оберігають мир і спокій у наших серцях і домівках.

    Бобрівницька бібліотека сердечно вітає захисників України зі святом! Ми щира горді  жителями нашого села – захисниками України, це Коростіленко Руслан, Івашкевич Юрій, Костик Сергій, Коваль Віталій, Мартиненко Дмитро, Твердохліб Сергій, Дрюк Олександр  та Блоха Андрій, який на жаль уже покинув цей світ, але  пам'ять про нього завжди залишиться в наших серцях. 

    


Бажаємо усім захисникам України міцного здоровя, спокою та  миру!

Немає коментарів:

Дописати коментар