пʼятницю, 29 травня 2020 р.

Світлішає на світі коли сміються діти!

         1 Червня – Міжнародний день захисту дітей, день дитинства.
Бо що таке дитинство? Бантики, резиночки, книжки і фарби, м’ячики, машинки. Це щастя й радість, що довкола лунає...
         Наші діти — веселі й сумні іноді смішні, а іноді не за віком серйозні, наповнюють життя змістом, приємними турботами. Якби люди відразу з'являлись на світ дорослими, якою була б наша планета?
       Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки. Але всьому свій час. Тому Бобрівницька сільська бібліотека з великим задоволенням вітає всіх із цим дитячим святом. День захисту дітей вже багато років відзначається на всій планеті.
         В рамках святкування Дня захисту дітей, та враховуючи всеукраїнський карантин, в бібліотеці проходить акція 
« Посмішка дитини!»
Свято миру і дитинства —
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,

Краще квітів всіх на світі!





























3 коментарі:

  1. Які гарні в нас у Бобрівнику дітки!!! І дуже приємно, що тягнуться до книги. Це просто чудово адже саме книга розвиває інтелект, руйнує шаблони мислення, приносить своєрідний життєвий досвід, покращує уяву, збагачує емоційно. Іншим словом, дає ключ до пізнання світу. Як добре, що є бібліотеки, які дають можливісь усім бажаючим мати вільний доступ до цих духовних скарбів людства!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже душевні і милі фото, чудовий приклад, як у дистанційній формі можна працювати з дітками, так тримати!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудові фото! Як добре коли читають діти. Адже читання - це пізнання чогось нового, невідомого, цікавого. Тож хочеться побажати юним користувачам Бобрівницької бібліотеки побільше хороших книг, а бібліотекарю - активних читачів.

    ВідповістиВидалити